Lukijat

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Pingoo on rannalla + PandDan eka postaus

Moikkadee panduskaiset xD

Mä oon sit pandi.... Jos muistatte niin vaihon kirjotus väriä. No ensinnäkin jotkut voi jopa muistaa ko joskus talvella mä ilmotin PandDan kirjottajaks. No, nyt on PandDuskan eka kirjotus vuoro. Se ei oo kirjotellu paljoo (siis yhtään) ko se ei muistanu miten tehtiin tekstit.... HEI!!! Oliko se tässä kaikkien kuullen pakko möläyttää???? No joo, kyllähän lukioitten pitää tietää miks et oo kirjotellu. No ois niille jonkun toisen version voinu kertooXD Haista kuule pitkä pannari No haista kuule ihan yksinäs;) Hei tytöt tytöt!!! Älkääs nyt ruvetko riitelemään. No okei sit äiti [pyh] Ja sit itse asiaan... Hei toi oli loukkaus, enks mä nyt ollukkaan se pää asia???!!!! :O No älä ny viitti.... Okei, no, panfun rannalle on siis ajautunut pieni pingoo pingviini. Joka on ihan btw (ohi mennen sanoen) TOOSIIII sulonen pingviini<333  

Joo nii onki. No joo eli se on eksyny perheestään ja ajautunut karipian rannalle. Pandi!!!!! Se on kuule karibian, eikä karipian ranta!! XD Höh... No mikä hyvähnsä... Siispä piti ampua raketteja että ne huomais meidät. Öööö.... Hei hetkonen.... Pitää lopettaa nyt tältäpäivältä et keretään vielä tehä se uus sivu eiks joo??
Juu tosi juttu on (kai), pitää tehä se sivu vaik en ees muista et mikä sivu ja misk se pitää tehä.... Höh. No etkö sää muista enää.... No jkt (jokatapauksessa) Tässä teille vähän sikahyvää musaa.
Joka muuten tuli kolamnneks tän vuoden euroviisuissa. Eric on 20 (syyskuussa 21) ruotsalainen laulaja<333



Tassuitain'
PandDa ja Pandiiiiiis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti